ALYSA NAILS
unghii tehnice Cluj
MENIU RO EN
Salon ALYSA NAILS Cluj - str. Ciocarliei, nr. 32-34, cartier Marasti, Cluj-Napoca. Telefon 0746 324 378
Salon de unghii tehnice Cluj, manichiura Cluj, pedichiura Cluj, oja semipermanenta Cluj, manichiura EMI Cluj, unghii false Cluj Napoca, salon de unghii Cluj.
RO EN
 

Servicii Salon Alysa Nails Cluj

Unghii tehnice Cluj

Unghii tehnice cu gel Cluj

Unghiile tehnice cu gel se pot aplica in doua moduri: fie cu tips, fie construite. Scopul aplicarii unghiilor tehnice este de a aduce unghia la lungimea dorita. Unghiile cu gel pot lua diverse forme: patrate, rotunde, migdala, stiletto etc.

unghii tehnice cu gel cluj

Intretinere unghii tehnice Cluj

Intretinerea unghiilor tehnice se realizeaza la un interval de 3-4 saptamani si consta in indepartarea gelului in proportie de 70-80% si aplicarea de gel nou peste gelul ramas pentru refacerea unghiilor. Inclusiv modelul este refacut.


Topit unghii tehnice Cluj

Daca din diverse motive doresti sa renunti la unghiile tehnice, atunci trebuie sa stii ca acestea pot fi inlaturate doar la salon prin asa-numitul procedeu de "topire" a unghiilor tehnice. Topitul unghiilor tehnice presupune indepartarea unghiilor false, prin diferite metode, in functie de materialul aplicat pe acestea. Astfel daca unghiile tehnice sunt construite din acril, atunci se foloseste acetona pura care le topeste. Daca pe unghii este aplicat gel lac, se indeparteaza cu o solutie speciala impreuna cu folia de aluminiu. Daca unghiile sunt din gel, acesta se indeparteaza doar prin pilire.


Protectie pe unghii Cluj

Protectia pe unghii consta in aplicarea gelului pe lungimea unghiei naturale pentru a evita ruperea sau exfolierea unghiilor. Gelul ofera rezistenta unghiilor, astfel ca acest serviciu este recomandat celor cu unghii slabe care se rup usor.


Manichiura Cluj

Manichiura EMI Cluj

Manichiura EMI este un trend noua aparut pe piata care consta in aplicarea unei vopsele-gel speciale fie pe unghia naturala fie pe unghia tehnica. Vopselele-gel sunt produse rusesti de inalta calitate cu care se realizeaza modele remarcabile datorita maleabilitatii materialului folosit si a pigmentilor de culoare din material.

manichiura emi cluj

Manichiura clasica Cluj

Manichiura clasica consta in urmatorii pasi: se da forma unghiei, se curata cuticulele, se aplica oja, se aplica o lotiune hidratanta.
Chiar daca este vorba de o manichiura clasica, datorita ojelor pe care le folosim, putem realiza modele interesante.

manichiura cluj

Manichiura gel lac Cluj

Manichiura cu gel lac este manichiura cu asa-numita "oja semipermanenta". Durabilitatea sa este de 2-3 saptamani. Nu intareste unghia, dar este mult mai rezistenta decat oja clasica. Se indeparteaza usor cu acetona pura.


Manichiura SPA Cluj

Manichiura SPA consta intr-un tratament dedicat pielii mainilor, fie anti-age, fie de hidratare. Pasii sunt urmatorii: se realizeaza un masaj cu un gomaj, se aplica ser, se aplica masca, se face masaj cu crema de hidratare.


Oja semipermanenta Cluj

Oja semipermanenta consta in aplicarea unui gel lac pe unghii. Durabilitatea sa este de 2-3 saptamani. Nu intareste unghia, dar este mult mai rezistenta decat oja clasica. Se indeparteaza usor cu acetona pura.


Pedichiura Cluj

Pedichiura EMI Cluj

Pedichiura EMI este un trend noua aparut pe piata care consta in aplicarea unei vopsele-gel speciale fie pe unghia naturala fie pe unghia tehnica. Vopselele-gel sunt produse rusesti de inalta calitate cu care se realizeaza modele remarcabile datorita maleabilitatii materialului folosit si a pigmentilor de culoare din material. Cu pedichiura EMI, picioarele dvs. vor iesi cu siguranta in evidenta. Intretinerea la pedichiura EMI se realizeaza la un interval de 6-7 saptamani.


Pedichiura clasica Cluj

Pedichiura clasica consta in aranjarea unghiei, indepartarea colturilor, curatarea cuticulelor, indepartarea pielii moarte de pe calcaie, aplicarea ojei si hidratarea pielii.


Pedichiura gel lac Cluj

Pedichiura cu gel lac este pedichiura cu asa-numita "oja semipermanenta". Durabilitatea sa este de 2-3 saptamani. Nu intareste unghia, dar este mult mai rezistenta decat oja clasica. Se indeparteaza usor cu acetona pura.


Pedichiura SPA Cluj

Pedichiura SPA consta intr-un tratament dedicat pielii picioarelor, fie anti-age, fie de hidratare. Pasii sunt urmatorii: se realizeaza un masaj cu un gomaj, se aplica ser, se aplica masca, se face masaj cu crema de hidratare.


Design unghii false Cluj

Modele EMI Cluj

Modelele EMI reprezinta cel mai nou trend aparut in materie de unghii tehnice care se realizeaza prin aplicarea unor vopsele-gel speciale fie pe unghia naturala fie pe unghia tehnica. Vopselele-gel sunt produse rusesti de inalta calitate cu care se realizeaza modele remarcabile datorita maleabilitatii materialului folosit si a pigmentilor de culoare din material.

manichiura emi cluj

Modele de unghii Cluj

In cadrul salonului Alysa Nails realizam modele de unghii alese de cliente din cataloagele noastre de modele de unghii, creatiile noastre proprii sau dupa modelul clientei.
Pentru a fi in pas cu ultimele tendinte si pentru a realiza modele de unghii care urmeaza cele mai noi trenduri din acest domeniu, participam constant la cursuri si seminarii de perfectionare.

modele de unghii cluj

Pietre lichide pe unghii Cluj

Pietrele lichide reprezinta o tehnica inovativa in materie de nail art. Acestea se pot realiza pe unghiile din gel si creeaza iluzia de bijuterii pe unghii. Rezultatul este o adevarata opera de arta si cu siguranta veti starni admiratie in randul prietenelor.

pietre lichide cluj

Catifea sau nisip pe unghii Cluj

Catifeaua si nisipul sunt niste pulberi fine care se aplica pe diverse modele pentru a crea o textura aparte si pentru a scoate modelul in evidenta.

unghii cu catifea cluj

Strasuri swarovski pe unghii Cluj

Strasurile sunt pietricele din sticla ce imita pietrele semi-pretioase. Acestea se aplica pe unghii cu ajutorul unui lipici special, reusindu-se astfel sa se creeze modele elegante.


Tratamente parafina Cluj

Tratament parafina maini Cluj

Tratamentul cu parafina pentru maini este recomandat pentru hidratarea mainilor, are efect anti-aging, catifeleaza si relaxeaza mainile.


Tratament parafina picioare Cluj

Tratamentul cu parafina pentru picioare este recomandat pentru hidratarea picioarelor, are efect anti-aging, catifeleaza si relaxeaza picioarele.


Ne gasiti si pe Facebook

Ne gasiti si pe Google+

SUNA ACUM
BACK TO TOP